SocieteitAanDeMaas2

Toertochten bij de Maas
Elk jaar maken we een agenda met toertochten waaraan ervaren roeiers kunnen deelnemen. Een aantal tochten organiseren we zelf.
In de toertochten kalender kunt u de tochten van dit jaar vinden.
Veel roei plezier!

<< Over Jeugdroeien bij De Maas>>
Roeiers behoren in Nederland al vanaf hun 27e jaar tot de Veteranen divisie. De Maas heeft dan ook een grote groep Veteranenroeiers, van verschillend roeiniveau. Vanuit de roeiopleiding ontstaan roeiploegen, maar ook uit de ‘horizontale invliegers’, meestal oud wedstrijdroeiers, ontstaan roeiploegen. Deze ploegen blijven vaak in min of meer gelijke samenstelling jaren op het water. Van tochten op zondagochtend over de Rotte met koffiepauze tot het starten van nationale en internationale wedstrijden met bijbehorend trainingsschema, alle varianten zijn te zien. De Veteranen roeiers zijn zeer actief en betrokken bij veel van wat de Vereeniging bindt.

2016kickoffMaandag 29 augustus start wedstrijdseizoen 2016-2017
Vanaf maandag 29 augustus gaan de trainingen voor de wedstrijdroeiers weer van start. Op de 29ste wordt er om 17.00uur, door de wedstrijdcoaches, het programma besproken. De eerste twee weken van september zullen rustig van start gaan. Vanaf half september trainen de WK roei(st)ers mee, die na het WK zeker twee weken rust hebben, om daarna de trainingen rustig oppakken. Geen wedstrijdroeier roei(st)er en wel ambitie? Neem contact op met een van de coaches via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Programma maandag 29 t/m zondag 11 september

Maandag 29 augustus Kick-Off seizoen 2016-2017, 17.00uur op De Maas. Neem roeikleren mee.
Dinsdag  30 augustus 17.00uur alternatief trainen. 17.00uur omgekleed klaarstaan op De Maas.
Woensdag 31 augustus Krachttraining op Skadi 16.00-19.00uur met Dion van der Schie. Indeling volgt.
Donderdag 1 september Vrij
Vrijdag 2 september Roeien 16.30uur, op De Maas met Marieke Keijser. Daarna vrijdagavondje.
Zaterdag 3 september Roeien 12.00-14.00uur op De Maas met Marieke Keijser
Zondag 4 september Vrij
Maandag 5 september Krachttraining op Skadi van 16.00-19.00uur met Caroline Boelen. Indeling volgt.
Dinsdag 6 september Roeien op De Maas om 17.00uur met Thomas Notermans en Marieke Keijser
Woensdag 7 september Krachtraining op Skadi met Dion van der Schie, 16.00-19.00 indeling volgt.
Donderdag 8 september Vrij
Vrijdag 9 september Roeien 16.30uur op De Maas met Marieke Keijser en Thomas Notermans. Daarna vrijdagavondje.
Zaterdag 10 september Roeien op de Maas. 12-14uur met Thomas Notermans en Marieke Keijser

Vanaf maandag 12 september wordt er een schema gemaakt per roei(st)er. De meer ervaren roeiers trainen vaak meer dan de ‘beginners’. In de maand september wordt er op De Maas/Skadi getraind. Vanaf oktober wordt er op zaterdagen getraind op de Willem-Alexander Baan.

Ouders zijn uiteraard ook welkom tijdens de kick-off voor de wedstrijdroei(st)ers. De avond speciaal voor ouders zal op een andere moment in oktober of november plaatsvinden.

Mochten er vragen zijn neem gerust contact op met Thomas Notermans: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-41034519

 

Afschrijfboek

Kijk zonder in te loggen of er nog roeiboten of ergometers beschikbaar zijn op de Rottelokatie. Om te zien wie de boot heeft afgeschreven, of zelf een boot af te schrijven, moet worden ingelogd met de inloggevens van MijnMaas
Handleiding

Ga naar boven