Vanaf onze locatie aan de Rotte kan er reacreatief geroeid worden. We kunnen richting de Rottemeren varen of richting de stad.
Op de rivier kan ook recreatief gevaren worden vanaf de locatie aan de Oude Plantagelaan. Elke zaterdagochtend, zondagochtend en in de zomer ook op dinsdagavond kunt u zich melden en dan wordt u ingedeeld.

Toertochten bij de Maas
Alle ervaren roeiers van de Maas kunnen deelnemen aan de tochten. Dit jaar hebben we weer een vol programma. Omdat we een Lustrumtocht hebben valt deze samen met de gebruikelijke Weekendtocht.

<< Over Jeugdroeien bij De Maas>>
Roeiers behoren in Nederland al vanaf hun 27e jaar tot de Veteranen divisie. De Maas heeft dan ook een grote groep Veteranenroeiers, van verschillend roeiniveau. Vanuit de roeiopleiding ontstaan roeiploegen, maar ook uit de ‘horizontale invliegers’, meestal oud wedstrijdroeiers, ontstaan roeiploegen. Deze ploegen blijven vaak in min of meer gelijke samenstelling jaren op het water. Van tochten op zondagochtend over de Rotte met koffiepauze tot het starten van nationale en internationale wedstrijden met bijbehorend trainingsschema, alle varianten zijn te zien. De Veteranen roeiers zijn zeer actief en betrokken bij veel van wat de Vereeniging bindt.

image001Romantisch roeien vanuit Muiden
Een 2 daagse roeitocht met 1 of 2 overnachtingen.We gaan roeien in de omgeving van de Koninklijke in Muiden. Een tochtje over de Vecht en een tochtje naar en rondom Naarden.

Programma:
Aankomst vrijdagavond 9 juni
NH Hotel Naarden - welkomst borreltje

Zaterdag ochtend 10 juni
08.00u ontbijt
Alternatief aankomst zaterdagochtend vòòr 9.00u
09.00u groepsvervoer naar Muiden
09.30 palaver en boten afladen
thumb Loenen aan de Vecht 110.30u aanvang roeitocht
12.30u lunch stop
13.30u terug tocht
16.30u aankomst terug in Muiden
17.30u borrel en diner
21.30u groepsvervoer terug naar hotel

Zondag ochtend 11 juni
08.00u ontbijt uitchecken
thumb Muiderslot 00509.00u met de eigen auto naar Muiden
10.00u roeitocht
12.30u lunch stop
16.00u terug tocht- boten opladen
17.30 klein drankje
18.30u terug naar huis

Prijs totaal pakket €275; prijs alternatief pakket €210

We nemen eigen roeimateriaal mee. Voor het opladen (donderdag - Oude Plantage) en afladen (maandag- Oude Plantage) wordt op presentie en assistentie van de deelnemers gerekend.

Afschrijfboek

Kijk zonder in te loggen of er nog roeiboten of ergometers beschikbaar zijn op de Rottelokatie. Om te zien wie de boot heeft afgeschreven, of zelf een boot af te schrijven, moet worden ingelogd met de inloggevens van MijnMaas
Handleiding

Webcam

Op de roeilocatie aan de Rotte is een webcam opgehangen, o.a om te zien of er zich ijs voor het vlot bevindt. Om de webcam te kunnen bekijken is het nodig in te loggen met dezelfde naam/wachtwoord-combinatie als voor het Afschrijfboek.

Ga naar boven