Vanaf onze locatie aan de Rotte kan er reacreatief geroeid worden. We kunnen richting de Rottemeren varen of richting de stad.
Op de rivier kan ook recreatief gevaren worden vanaf de locatie aan de Oude Plantagelaan. Elke zaterdagochtend, zondagochtend en in de zomer ook op dinsdagavond kunt u zich melden en dan wordt u ingedeeld.

Toertochten bij de Maas
Alle ervaren roeiers van de Maas kunnen deelnemen aan de tochten. Dit jaar hebben we weer een vol programma. Omdat we een Lustrumtocht hebben valt deze samen met de gebruikelijke Weekendtocht.

<< Over Jeugdroeien bij De Maas>>
Roeiers behoren in Nederland al vanaf hun 27e jaar tot de Veteranen divisie. De Maas heeft dan ook een grote groep Veteranenroeiers, van verschillend roeiniveau. Vanuit de roeiopleiding ontstaan roeiploegen, maar ook uit de ‘horizontale invliegers’, meestal oud wedstrijdroeiers, ontstaan roeiploegen. Deze ploegen blijven vaak in min of meer gelijke samenstelling jaren op het water. Van tochten op zondagochtend over de Rotte met koffiepauze tot het starten van nationale en internationale wedstrijden met bijbehorend trainingsschema, alle varianten zijn te zien. De Veteranen roeiers zijn zeer actief en betrokken bij veel van wat de Vereeniging bindt.

Skiffs:
De Naeldt (ex De Hoop), oudere Jullien skiff polyester, met houten of kunststof riemen, roeit lekker.
Bonito, houten C-een
Babat, originele overnaadse Maasskif !
Tweeën:
  Dover, oudere kunststof 2-, gebruiksklaar
Kijkduin, idem 2- maar niet gebruiksklaar
Verlaat 2x, Hes, ex De Maas, hout, nog in goede staat maar zonder riggers
Joop 1 2x, Stämpfli, hout, kwetsbaar, roeit heerlijk
Woudsbloem 2x, zware kunststof oefendubbeltwee
Voor de meeste boten concept big blade riemen of sculls beschikbaar.
Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0653 347556 Jan Bernard

Afschrijfboek

Kijk zonder in te loggen of er nog roeiboten of ergometers beschikbaar zijn op de Rottelokatie. Om te zien wie de boot heeft afgeschreven, of zelf een boot af te schrijven, moet worden ingelogd met de inloggevens van MijnMaas
Handleiding

Webcam

Op de roeilocatie aan de Rotte is een webcam opgehangen, o.a om te zien of er zich ijs voor het vlot bevindt. Om de webcam te kunnen bekijken is het nodig in te loggen met dezelfde naam/wachtwoord-combinatie als voor het Afschrijfboek.

Ga naar boven