Vanaf onze locatie aan de Rotte kan er reacreatief geroeid worden. We kunnen richting de Rottemeren varen of richting de stad.
Op de rivier kan ook recreatief gevaren worden vanaf de locatie aan de Oude Plantagelaan. Elke zaterdagochtend, zondagochtend en in de zomer ook op dinsdagavond kunt u zich melden en dan wordt u ingedeeld.

Toertochten bij de Maas
Alle ervaren roeiers van de Maas kunnen deelnemen aan de tochten. Dit jaar hebben we weer een vol programma. Omdat we een Lustrumtocht hebben valt deze samen met de gebruikelijke Weekendtocht.

<< Over Jeugdroeien bij De Maas>>
Roeiers behoren in Nederland al vanaf hun 27e jaar tot de Veteranen divisie. De Maas heeft dan ook een grote groep Veteranenroeiers, van verschillend roeiniveau. Vanuit de roeiopleiding ontstaan roeiploegen, maar ook uit de ‘horizontale invliegers’, meestal oud wedstrijdroeiers, ontstaan roeiploegen. Deze ploegen blijven vaak in min of meer gelijke samenstelling jaren op het water. Van tochten op zondagochtend over de Rotte met koffiepauze tot het starten van nationale en internationale wedstrijden met bijbehorend trainingsschema, alle varianten zijn te zien. De Veteranen roeiers zijn zeer actief en betrokken bij veel van wat de Vereeniging bindt.

2017 IndoorDe eerste indoortraining staat gepland op dinsdag 7 november. Op alle dinsdagen in de maanden november, december, januari en februari werken het wedstrijdteam, de jeugd en de veteranen aan een optimale voorbereiding van het wedstrijdseizoen in 2018. Onder leiding van onze expert Herman Wilton zullen we allemaal fit de winter door komen. Voor het wedstrijdteam is de indoortraining een onderdeel van het programma en zij zullen daarom automatisch deelnemen.
Trainen, in de gymzaal aan de Pergolesilaan, kan op de volgende momenten:
1) Dinsdag 16.00 – 17.00uur
2) Dinsdag 17.15 – 18.15uur
3) Dinsdag 18.30 – 19.45uur
4) Dinsdag 20.00 – 21.15uur
De kosten voor deelname bedragen €40 voor de jeugd en €70 voor de veteranen. Dit wordt via het secretariaat verrekend.
Ook een goede voorbereiding op de Heineken & Head of gewoon beter worden? Meld je aan bij Elsa Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp indoor 2017-2018 en geef je voorkeur aan voor welk trainingsmoment.

Afschrijfboek

Kijk zonder in te loggen of er nog roeiboten of ergometers beschikbaar zijn op de Rottelokatie. Om te zien wie de boot heeft afgeschreven, of zelf een boot af te schrijven, moet worden ingelogd met de inloggevens van MijnMaas
Handleiding

Webcam

Op de roeilocatie aan de Rotte is een webcam opgehangen, o.a om te zien of er zich ijs voor het vlot bevindt. Om de webcam te kunnen bekijken is het nodig in te loggen met dezelfde naam/wachtwoord-combinatie als voor het Afschrijfboek.

Ga naar boven