Toertochten bij de Maas
Elk jaar maken we een agenda met toertochten waaraan ervaren roeiers kunnen deelnemen. Een aantal tochten organiseren we zelf.
In de toertochten kalender kunt u de tochten van dit jaar vinden.
Veel roei plezier!

<< Over Jeugdroeien bij De Maas>>
Roeiers behoren in Nederland al vanaf hun 27e jaar tot de Veteranen divisie. De Maas heeft dan ook een grote groep Veteranenroeiers, van verschillend roeiniveau. Vanuit de roeiopleiding ontstaan roeiploegen, maar ook uit de ‘horizontale invliegers’, meestal oud wedstrijdroeiers, ontstaan roeiploegen. Deze ploegen blijven vaak in min of meer gelijke samenstelling jaren op het water. Van tochten op zondagochtend over de Rotte met koffiepauze tot het starten van nationale en internationale wedstrijden met bijbehorend trainingsschema, alle varianten zijn te zien. De Veteranen roeiers zijn zeer actief en betrokken bij veel van wat de Vereeniging bindt.

Skiffs op vlot Rotte MOp zaterdag 16 maart en zondag 24 maart vindt er olv Thomas Notermans en zijn team een nieuwe skiffcursus plaats voor gevorderden. Ook ploegen kunnen zich inschrijven. Iedere cursusdag bestaat uit 2 sessies met als break een lunch, waarin samen met de coach de videobeelden van de eerste sessie worden geanalyseerd.


Maximaal aantal deelnemers per dag: 16
Locatie: Rotteloods
Inschrijven: via de site ovv van de datum of data

Programma:
- Verzamelen om 11.00 uur met koffie
- Inleiding met uitleg over de dag
- Ergometer-instructie
- Het water op voor een 1e outing met coaching vanaf het water
- Omstreeks 2 uur lunch met een analyse van de die ochtend gemaakte filmbeelden
- Daarna weer het water op voor de 2e outing
- Dan een cooling down onder het genot van een hapje en een drankje

Kosten
- voor één dag € 25 (inclusief koffie, lunch en borrel)
- voor beide dagen € 50 (inclusief koffie, lunch en borrel)
Contant te voldoen op de dag zelf aan de bar.

Afschrijfboek

Kijk zonder in te loggen of er nog roeiboten of ergometers beschikbaar zijn op de Rottelokatie. Om te zien wie de boot heeft afgeschreven, of zelf een boot af te schrijven, moet worden ingelogd met de inloggevens van MijnMaas
Handleiding

Ga naar boven