2018 RenZmaaltijdUitnodiging Roeiers & Zeilersmaaltijd
Het is weer zover! Vrijdag 26 januari is het tijd voor de jaarlijkse Roeiers- & Zeilersmaaltijd. Alle roeiers en zeilers die het afgelopen seizoen bij De Maas actief zijn geweest zijn van harte welkom op de sociëteit aan de Veerdam en het belooft een super leuke avond te worden met een gaaf programma! Uiteraard zijn de ouders ook van harte welkom.

Rotterdam Offshore Sailing Team (ROST)
Het ROST is nu een jaar van start en ze hebben veel geleerd en mooie prestaties neergezet. Een aantal, voor jullie, welbekende gezichten delen vanavond hun ervaringen, dromen en doelen voor de komende jaren!

Buffet
Traditioneel wordt een captains dinner geserveerd voor volwassenen (€ 27,50 per persoon, inclusief een drankje aan tafel en een kopje koffie).Voor de jeugd een Maasburger met frites (€ 17,50 per persoon, inclusief twee drankjes).

Prijsuitreiking
Zoals elk jaar worden er ook dit jaar, zowel bij de roeiers als zeilers, weer prijzen uitgereikt. Wie zullen er dit jaar in de prijzen vallen? Zorg dat je erbij bent!

Bestuurswissel
Wissel van de jeugdbesturen zeilen en roeien. De beide nieuwe besturen zullen voorgesteld worden.

Aanmelden!
Kortom een avond om niet te willen missen, dus zorg dat je erbij bent! Meld je snel aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Tot vrijdag de 26ste!

Ga naar boven