maaslogo 150x106Ook dit jaar wordt er weer traditiegetrouw gezeild op een aantal donderdagavonden. Elk Maaslid van achttien jaar of ouder is op deze avonden van harte welkom, ongeacht of u uitstekend kunt zeilen of nog nooit op een zeilboot heeft gezeten. Voorgaande jaren hebben geleerd dat veel leden de donderdagavond zien als een avondje waarbij ze zich heerlijk kunnen ontspannen en puur voor de gezelligheid komen. Anderen hebben bemerkt dat hun angst voor het zeilen werd weggenomen. Wat is er mooier om deze ervaringen na het zeilen, onder het genot van een glaasje wijn en een maaltijd met elkaar uit te wisselen?
Nieuw dit jaar is het feit dat u – behalve dat u kunt opgaan voor een certificaat – u zich ook kunt opgeven voor het behalen van een CWOII-diploma. Dit laatste uitsluitend bij voldoende belangstelling. Eén van de laatste avonden kunt u dan afzeilen, onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur. Op deze avond worden dan ook de certificaten van De Maas en/of de CWO-diploma’s uitgereikt aan degenen die hier voor in aanmerking komen.

De avonden dat er wordt gevaren, zijn: 31 mei – 7, 14, 21 en 28 juni – 5 juli - 30 augustus – 6, 13 20 september en (als reserve avond) 27 september. De kosten voor deze tien avonden bedragen € 100,00, ongeacht of u alle avonden komt. Als u na het zeilen wilt deelnemen aan de maaltijd, kunt u de kosten hiervan ’s avonds contant afrekenen bij Nicolien Thooft of de instructeur.

Inschrijven kunt u via de website, klik hier

Mocht u meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Giel Blokker Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of +31 6 10 45 40 55

Ga naar boven